Från mitt fönster.

Detta är min utsikt från sängen runt sådär nio eller något sånt, inte dåligt.
Havet låg som en blank spegel och solnedgången var helt underbar.
Man får göra det bästa av situationen. Eller försöka i alla fall.


Hej.

Dagarna går ganska fort trots allt... Jag har äntligen lärt mig det som många kämpar med, att kunna ta en dag i taget, punkten Att leva i nuet lär ta ett tag att nå men att försöka ta varje dag för vad den är och tänka att det faktiskt finns en morgondag, trots att man inte alltid vill möta den så finns den alltid där. Men jag har insett vilken otroligt lång väg jag har att gå och vägen för att kämpa sig tillbaka till dit man började är bra mycket jobbigare än va vägen hit var. Men jag ska fixa det.

Dagen idag har innehållit det mesta känslomässigt... Den började långt nere i skorna eller hur man säger och allt kändes ganska värdelöst men sen blev det faktiskt bara bättre och bättre! Fanny och Tilda va och hälsade på, en riktig överraskning som jag blev väldigt glad över! Sen så kom Hedvig, Adde och Elina och satt i vardagsrummet och drack kaffe i nån timme ;) Det gjorde min dag, utan besöken hade jag nog varit bakom den gråa trista masken hela dagen. Att få känna sig som vanligt för en stund och sitta och bara slippa tänka var såå skönt och otroligt välbehövligt. Jag fick till och med en liten glädje kick. Så TACK hörreni för att ni räddade min dag. det betydde mycket!




TACK!

http://www.youtube.com/watch?v=fjDojEOiMcE

ANNA

Snart  kommer Anna hit, min underbara Anna som jag inte träffat på år ochh dar! Det kommer bli super!

Jag saknar skolan! Alla människor... Min tid står som stilla men jag börjar inse att utanför så fortsätter allt och jag missar massa saker. Jag vill inte missa! Jag vill komma ifatt världen. Livet.

Jag vill ha post! ;)
Ha det.

vill du ha post?

Någon som känner för att få ett handskrivet brev brevlådan? Jag har nämligen massa tid över just nu och känner starkt för att skicka iväg ytterligare några kuvert, jag vet hur härligt det är att få ett själv, med stämpel och frimärke och allt. Hör av er om ni skulle vilja få lite post!

god natt

kämpar...

Nu va det ett tag sen... Allt är förändrat, ni som vet, ni vet och jag tänker inte berätta här va det är som har hänt eller vad som händer för er som inte vet. Livet flyter på. Går på en smal, krokig grusväg med uppförsbacke och motvind men ibland så blir det nerförsbacke och jag får en vindpust i ryggen. Att hålla glöden uppe är inte lätt men jag är så otroligt glad för att jag har släkt och vänner som bryr sig. Alla tankar betyder otroligt mycket. TACK! Och jag vill inte att ni är oroliga för mig, det är kämpigt men nu klarar jag mig.

Jag har gjort massa underbara pärlarmband, sånna där som man gjorde när man var liten, med barnpärlor! Jag kan sitta och peta med ett armband i en halvtimme och sen få för mig att börja om, det är bara grejen att sitta och titta runt på alla fina pärlor som är laddade med massa dagisminnen som är kul. Att ha något att fördriva tiden med.


Tack för allt stöd!
puss

Att leva.

Det börjar bli allvar nu.
Imorgon blir det ännu mera verklighet.
Tänk om man hade vetat att det va så här läskig framtiden skulle bli.
Jag skulle aldrig vågat fortsätta in i den då.
Tänk om man alltid skulle gå runt och veta hur nästa dag skulle bli.
Då skulle man inte kunna leva tror jag.
Livet skulle blivit för tungt.
Därför så är det så bra att leva i nuet.
Leva NU och ta tillvara på alla små guldkorn.
Men det är fortfarande tillåtet att drömma sig tillbaka eller tänka på hur bra framtiden kommer bli.
Framtiden kan man aldrig va säker på.
Därför är det skönt att ha bra minnen.
Jag är glad att jag har så många bra minnen att tänka tillbaka på när saker känns tuffa.

Tack för minnen!

Läsa mera...eller?

Jag har fått reda på att det är mindre än 20 personer anmälda till Läsa mera i asommar... Känns riktigt tråkigt! Vi som var ett så bra gäng på 60 pers!! Visst, alla vill inte träffa alla kan man nog säga men när inte ens dom man vill träffa ska komma så blir det ju lite tråkigt ännu tråkigare att dom bara uteblir utan att berätta, när vi nu gått och anmält oss :( Jaja, vi kommer nog ha roligt i alla fall men bara så ni vet så finns det platser kvar och alla är välkomna, i mina ögon ialla fall. Om alla bara skulle ändra sin negativa syn på det och tänka att det kommer bli riktigt kul, bara vi tänker positivt, så skulle allt bli jättebra!


Den lilla gula stugan.

Just nu känner jag frihet och glädje! :D Finns många anledningar, men en av dom är att jag har fått ganska mycket som jag vill idag och så har vi varit lediga från skolan, så då passade mamma och jag på att komma ut till mormor och morfar en stund, väldigt längesen och känslorna för deras ställe är så starka, så många minnen och självaste mormor o morfar... den ena hör dåligt och går och pratar för sig själv i sina gulliga träskor medans den andra kliver fram med raska steg och snickarbyxor för att visa den fina trädgården, dom är gamla men fulla med liv. Väl där ute frågade jag om dom inte råkade ha en cykel stående någonstans och det hade dom! En röd helt underbar damcykel från 70-talet i (bortsett från dåligt med luft i däcken) perfekt skick! Den cykeldrömmen står numera hemma hos oss och är min! :D Jag känner mig som Lotta på Bråkmakargatan typ. Cykla är FRIHET!
Plocka blommor har jag också hunnit med idag XD På mitt och Jennys alldeleds egna smultronställe, i diket bakom lagården hos mormor och morfar. Där vi en gång hoppade fram och tillbaka mellan dom olika sidorna och klättrade i träd. Där vid gullvivorna och blåsipporna. Vilka minnen.

VÅRPUSS!


Alive!

Har varit i skolan idag. Lite halv hjärtat sådär, men jag försökte och det är jag ganska stolt över. Sen åkte jag ner och träffade Anna på stan vilket va bättre än va jag trott det skulle va, har saknat henne! Mycket är inte som vanligt med vännerna ska jag se till att hålla så nära det går. Ni betyder ju så otroligt mycket, allt stöd jag får! Sen va vi på Alive övning och jag har idag fått reda på att jag kanskke inte kommer kunna följa med på resan till Stockholm/Uppsala/Tierp!! :'( Inte min högsta önskan precis, jag som sett fram emot den i typ år! Har varit den där lilla maskoten som varit på varje konsert med Alive under åren och nu kanske jag inte kommer kunna va med på vårat största event! :(

hörs!

Onsdag.

Dagen har rullat förbi, sakta med säkert. Har fått massa nya rutiner inbokade i shemat att anpassa mig till. Kanske kommer till skolan i alla fall imorgon. Vi får se :) Nu är Hedvig här och vi ska sätta oss och se på Systrar i Jeans, Andra sommaren i regnrusket. Fy för regn på våren asså!

Ett steg va att lyssna, ett steg va att fatta, ett steg va att inse men det värsta är att acceptera.

Puss/Malin

Tack!

Vet ni, jag skulle bara vilja säga en en gång hur glad jag va under min födelsedagshelg och tacka alla människor som gjorde den så underbart bäst! En räddning i min vardag!

TACK!
   



Tisdag

Var hemma från skolan idag, ska va hemma imorgon också. Gick miste om ett matte nationella så det blir väll att göra det i efterhand. Anledningen till att jag va hemma, ifall någon vill veta, är att jag inte orkade helt enkelt, orkade inte med att fejka längre och varken jag eller folk orkar gå runt i skolan med ett tomt skal så jag tyckte det va bättre att stanna hemma. Mamma och jag åkte iväg och hyrde film på reno, tre stycken i en vecka! Så nu är jag laddad kan man säga och så har Hedvig lånat ut sina vänner boxar till mej, snart avverkade allihopa.

Det är riktigt välbehövligt men långtråkigt att sitta ensam hemma på dagen, jag vill så mycket men inget av det där fungerar riktigt just nu. Jag saknar tiden då allt kändes så där otroligt bubblande kul, och jag säger som alla andra, det är vår, varför kan man inte få va glad då för?! Det är många som faller just nu känns det som, ingen är riktigt på topp, förutom en viss Hedvig som alltid är otroligt bra på att sprida glädje och dessutom otroligt stark. Tack för det vännen! <3

Ikväll tänker jag ta ett otroligt avslappnande bubbelbad med ansiktsmask och bara skämma bort mig själv och sen har jag tänkt att se på john tucker must die, inte för att det är första gången med den är bra!

Imorgon kommer det va full verksamhet i min lilla så kallade hjärna, allt kommer vara antingen kaos eller frihet efter klockan 4. Ska på två energikrävande möten, ett av dom i skolan med Frank och Anneli och jag kommer få veta massa viktiga grejer... Önska mig lycka till!

Ha det bra!/Malin


En hel del.

Ojojoj... Har inte skrivit på en evighet nu! Massa saker har hänt! Får ta och göra en lista..

  • Jag har fyllt 16 år! Vilket betyder massa trevliga Grattis och uppvaktningar. Dessutom väldigt många fina presenter och kort, roligare än jag kommer ihåg att fylla år faktiskt.
  • Olivia har varit på ön! 30:de till 3:dje har jag och många andra njutit av den underbara människans sällskap. Vi firade valborg tillsammans med Hedvig och på fredagen grillade vi tre tillsammans med en hel hög konfa människor, vilket uppskattades! :D Sen på lördagskvällen va det lite familjer här och vi såg på Twilight, den va helt enligt mina förväntningar!
  • Jag kom igår tillbaka till verkligheten efter hen helg som svävande på moln. Allt som måste göras har lagt sig på en hög och gjort att jag helst skulle bli till en hög långt ifrån den där högen.. Skolan känns bara massor och så ska jag på viktiga grejer och så är det så mycket jag vill få klart innan sommaren, saker som jag vill göra men som kanske inte kommer hinnas med, det jag inte vill ha hängandes över mig i sommar, sånt tycker vi inte om!
  • Jag har även fått reda på hur jobbigt människor i min omgivning tycker att det är att jag inte mår så bra för tillfället, vilket inte är så kul... Vill inte att mina problem ska gå ut över andra :(

Vi ses!


RSS 2.0