.

Yesterday is history.
Tomorrow a mistery.
Today is a gift.

Vart tog det vägen?

Jag saknar livet. Mitt alldeles egna tonårsliv som knappt hann börja innan allt det här satt igång, innan jag var tvungen att plötsligt växa upp, inse och starta om helt på nytt. Jag vill ha tillbaka det vanliga, det lätta. Men jag börjar också inse att när jag väl har kommit ur det här så kommer jag vara uppbyggd på nytt innifrån och ut. Nyrenoverad. Och renovera är inte roligt när man kämpar och sliter, bygger och målar men tillsist har man hängt den sista tavlan rakt och det är då man ser vilket bra jobb man gjort.

Obs! Jag har blivit kass på att sms:a. Så tro inte att jag ignorerar just dig ifall jag inte svarar!

Jag har gjort om i mitt rum, tagit Jennys systemkamera och plockat blåbär.

Puss

Glasögonorm!

Jag har typ gått och skaffat mig glasögon igen.
Skönt att  kunna gömma sig.


Rea!!

Måste bara berätta att rea i Glada Hudiks är riktigt otroligt farligt. Man lurar sig till snurran men halva priset kläder på gina tricot eller ta 2 betala för en på allt rödmärkt på indiska, lurar sig att köpa massa saker bara för att det är billigt, köpa saker och framför allt kläder som man inte alls behövde egentligen men det va ju halva priset ju... Så i slutet av shoppingturen inser man att man trots all rea har gjort av med en ganska rejäl summa pengar om man tittar på sin budget, ganska mycket pengar för alla dom halvbra sakerna som man köpte bara för att det va rea.

Jag ska nog ta shoppingstop.

Go' natt!

Hat.

Jag ville döda idag,
ville hata något idag.
Jag va så arg idag.
Jag dödade idag,
hatade idag.
Jag svek mig själv idag.
Jag dödade en fluga idag.
Och kanske en och annan mygg.

Hat är ett extremt starkt ord. För starkt och koncentrerat för att använda i vardags sammanhang. Krig består av hat. Endast rent hat. Hat föder hat. En stor frihetskämpe är man om man väljer att brytaa den onda spiralen. Stpooa hatet när det når fram till dej, inte föra det vidare och på så sätt sträcka ut hatets grenar ännu längre. Våga stå emot hatets våg är starkt. Man rycks lätt med i strömmen, så klart att man blir förbannad om man utsätts för något sorts hat men ta då inte ut det på människor i din närhet. Välj en fluga.

Hälsingland

Jag sitter på en halv meter bred bäddsoffa i en husvagn på 6 kvadrat tillsammans med två snarkandes föräldrar på sängen brevid. En husvagn som står framför en åker och mellan en grusväg med underbart vackra vägkanter och en röd timmerstuga med vita knutar. Jag är i universum, världen, europa, sverige, hälsingland, söderhamn, norrala. Minsta lilla bit av sverige man kan vara på men platsen har etsat sig fast i mitt hjärta trots att den lilla stugan är fallfärdig.

Jag har kastat mig ner för klippkanten nu, jag har provflygit mina nya vingar. Det känns ostabilt, läskigt och valdigt ovanligt men samtidigt spännande att få testa vad jag verkligen går för. Visa att jag faktiskt kan. Bara jag vill. Men jag är också så fruktansvärt rädd. För allt är jag rädd men för att kunna vara modig så måste man vara rädd. Modig är man när man vågar utmana sin rädsla och när man utmanat rädslan och kommer fram till att det inte va så farligt som man trodde då har man kommit ett steg längre i livet, ett steg längre som människa. Ett litet steg för mänsligheten men ett stort steg för människan.

Idag va en bra dag.

God natt.

Resten av livet börjar idag.

Jag är visst dålig på att uppdatera. Sorry.

Jag hatar det opålitliga vädret, ena stunden är det 24 grader och halvklart men efter att ha varit på Åhlens så störtregnar det. Precis så är livet. En dag går förbi och kan vara den mörkaste av dom alla men nästa dag behöver faktiskt inte vara lika mörk för resten av ditt liv börjar idag, din nutida framtid börjar nu. Ingen skulle klara av livet om man inte fick ha kunskapen om att "det kan bli en bättre dag imorgon..." om det inte blir det så, fine, livet kanske suger just nu men kom alltid ihåg att det kommer finnas en ljusning och den kan faktiskt komma om bara ett ögonblick för ögonblicket efter det här är början på resten av ditt liv.
Tänk på det nästa gång du ligger på stranden och håller på att packa ihop dina saker eftersom att det är mulet, det kan faktiskt spricka upp.

Imorgon är en spännande dag. En läskig dag. En rolig dag. En nervös dag. En dag jag sett fram emot, den dagen som jag hade som mål så länge, det målet som krossades mitt framför ögonen på mej men som sen återuppbyggdes igen, förutsättningarna förändrades och det jag bara haft som en hägring långt framför mig har nu äntligen blivit verklighet och det är undrebart. Undrerbart men ack så förskräckande.
Jag blir nämligen utsläppt på grönbeter imorgon. Utsläppt från min en gång så älskade ö, samma ö som nu har blivit min isoleringscell. Äntligen!

Norrala here I come!

Pusspuss


Moving on.

Dreaming, hoping                         
For another try
I've been looking, searching
Deeper down inside
And if I lose my way
I'll find another road
‘Cause I can make a change
On my own

http://www.youtube.com/watch?v=6uhezzqJsKY

Mitt i mörkret tänds ett litet ljus.

Förra veckan föll jag ända ner till det djupaste djupet. Allt slocknade. Det fanns inte ett endaste ljus. När den här veckan startade så väcktes också hoppet till liv igen, jag tog sats och började min kamp. Kampen uppåt. Jag är så sjukt trött på det här nu. Jag vill bort från det här. Jag har bestämt mig och när jag bestämt mig för något då gör jag det. Jag bryr mig inte om vad det känns som att jag tycker. Min Malin vill ur det här och hon är så jävla envis. Visst, vägen kommer inte bli lätt på något sätt, jag kommer falla tillbaka men jag tänker inte tillåta mig att falla ända ner igen, jag stannar bara och vilar mig lite ibland för att undvika dom hårdaste fallen, vägen kommer också bli lång men jag är beredd nu, jag har tillräckligt med kraft,  tillräckligt med uthållighet och efter det jag gått igenom så tål jag nog svårigheterna som väntar mig. Nu har jag äntligen bestämt mig helhjärtat. Nu vågar jag facea alltihopa och göra allt som krävs för att bli frisk. Jag ska göra det jag lovar er.

Ni är bäst, kom ihåg det!

Puss       
                               


RSS 2.0